• Page 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Page 4
  • Done

1. Which of these channels do you get through your cable package at home? (choose all that apply)

  • Much

  • MTV

  • E!

  • M3

  • None

2. Which of these channels do you watch regularly (more than 5 times a month)? (choose all that apply)

  • Much

  • MTV

  • E!

  • M3

  • None

3. Which of these shows would you say you're a fan of? (choose all that apply)

  • Pretty Little Liars (M3)

  • Ravenswood (M3)

  • Reign (M3)

  • The Vampire Diaries (M3)

  • Arrow (M3)

  • Video On Trial (Much)

  • Today's Top Tens (Much)

  • The Much Countdown (Much)

  • Tosh.0 (Much)

  • Workaholics (Much)

  • South Park (Much)

  • Conan (Much)

  • Late Night with Jimmy Fallon (Much)

  • MMVAs

  • The Kardashians (E!)

  • Chelsea Lately (E!)

  • Degrassi (MTV)

  • Teen Wolf (MTV)

  • Awkward (MTV)

  • The Real World (MTV)

  • Catfish (MTV)

  • None

Next

4. Do you want to be notified with updates about the shows you are a fan of?

  • Yes

  • No

5. Do you want to be notified about the latest news, concerts, cool offers and events happening at Much, MTV, E! or from our friends?

  • Yes

  • No

6. How do you typically watch your favourite shows? (choose the option that most applies to you)

  • On TV, live when it airs

  • On TV after I PVR it

  • Online

  • On a tablet

  • On my phone

7. Which of the following sites do you visit to watch shows online? (choose all that apply)

  • Much.ca

  • MTV.ca

  • Eonline.ca

  • M3tv.ca

  • None, I get my shows elsewhere.
    What site?
    (don't worry we won't tell anyone):

  • I don't watch shows online

Next

8. What type of phone do you have?

  • iPhone

  • Android

  • Blackberry

  • Windows

  • Other:

9. If Much created a daily newsletter of pop culture news, events and updates, would you subscribe?

  • Yes

  • No

10. Which of the following sites do you visit for pop culture, music and/or entertainment news and information? (choose all that apply)

  • Buzzfeed

  • Gawker

  • Perez Hilton

  • TMZ

  • ONTD

  • The Huffington Post

  • Just Jared / Just Jared Jr.

  • Jezebel

  • Too Fab

  • E! Online

  • The Hollywood Gossip

  • Much.ca

  • MTV.ca

  • Eonline.ca

  • M3tv.ca

  • Other:

  • I don't care about pop culture news, music and/or entertainment news and information

11. Which of these pop culture sites do you visit regularly (more than five times a month)? (choose all that apply)

  • Buzzfeed

  • Gawker

  • Perez Hilton

  • TMZ

  • ONTD

  • The Huffington Post

  • Just Jared / Just Jared Jr.

  • Jezebel

  • Too Fab

  • E! Online

  • The Hollywood Gossip

  • Other:

Next

12. How often do you visit Much.ca?

  • Multiple Times a Day

  • Daily

  • A couple times per week

  • A couple times per month

  • A few times per year

13. When you visit Much.ca, do you log in to your MuchCloser Account?

  • Yes, Always

  • Sometimes

  • Only when entering a contest and I am required to

  • Rarely

  • This is my first time

14. How important are MuchCloser points and badges to you?

  • Very Important

  • Somewhat Important

  • Not that Important

  • Don't care about them at all

15. What rewards and incentives would you most like to receive from your MuchCloser points? (choose one)

  • Early and special access to concerts and events at Much

  • Free concert tickets or no service fees on tickets

  • Special offers and discounts from our sponsors and friends

  • Much Merchandise

  • Artist Meet and Greets

  • Transfer your points to other loyalty programs

  • Other:

Next

16. What do you come to Much.ca for? (choose all that apply)

  • Watch Shows

  • Watch Music Videos

  • Read articles and news

  • Find out tune-in information about our shows

  • Photos and reviews

  • Enter Contests

  • Other:

17. What kind of music news do you want Much to tell you about:

  • Pop culture and main stream artists

  • New artists

  • Hip Hop

  • Rock and Alternative

  • Other:

18. Which social networks do you use often? (choose all that apply)

  • Facebook

  • Twitter

  • Instagram

  • Tumblr

  • Pintrest

  • Other:

19. Do you follow Much on any of these social networks? (choose all that apply)

  • Facebook

  • Twitter

  • Instagram

  • Tumblr

  • YouTube

We always love your feedback. Is there anything you would like to tell us about how we are doing? What you'd like to see more of on Much or on Much.ca?

Next

Thank you for completing our MuchCloser survey.
Click below to submit your survey and you will be entered for a chance to win 1 of 50 pairs of Monster N-TUNE HD On-Ear Headphones.

Submit Rules & Regs

It looks like you haven't changed your password in a while. For your security, please change it now.

Submit Back

Edit Profile

Update Profile

blog.MuchMusic.com www.MuchMusic.com

ADVERTISEMENT

Dear John Trivia Teaser

January 27th, 2010

Dear John

Hey Channing Tatum and Amanda Seyfried fans! The pair are on MOD today and we want you to test your knowledge of the two stars and their new movie Dear John. The answers are below (no peeking) and after you are done, tweet us your results @MuchMusic.

1. Channing Tatum was in which Ricky Martin music video?
a) “She Bangs”
b) “Livin La Vida Loca”
c) “Nobody Wants to Be Lonely”
d) “Shake Your Bon-Bon”

2. He and his wife Jenna Dewan have a dog. What is its name?
a) Meeka
b) Minou
c) Mimi
d) Mitzy

3. Amanda Seyfried was on the cover of three of what famous author’s books?
a) Danielle Steel
b) Sophie Kinsella
c) Francine Pascal
d) Stephanie Meyer

4. If Amanda weren’t into acting, what job would she be interested in?
a) TV producer
b) veterinarian
c) writer
d) meterologist

5. Amanda stars in the HBO drama Big Love. Who plays her polygamist father?
a) Harrison Ford
b) Bruce Willis
c) Bill Paxton
d) John Travolta

6. What is a Dear John letter?
a) A letter from a deployed military person home
b) A letter ending a relationship
c) A letter confessing love to someone
d) The letter someone leaves behind after death

7. Dear John author Nicholas Sparks also wrote the book that inspired what other movie?
a) She’s The Man
b) Mean Girls
c) The Notebook
d) (500) Days of Summer

8. Amanda and Channing’s Dear John co-star Henry Thomas starred in what movie as a child?
a) The Mighty Ducks
b) E.T.: The Extra-Terrestrial
c) The Karate Kid
d) Homeward Bound: The Incredible Journey

9. Channing appeared in what film as a boy in the church but was later edited out?
a) The Patriot
b) Braveheart
c) War of the Worlds
d) Gangs of New York

10. What is Amanda’s favourite designer?
a) Chanel
b) Miu Miu
c) Marc Jacobs
d) Valentino

1)a 2)a 3)c 4)d 5)c 6)b 7)c 8)b 9)c 10)b

Tags: , , , ,

Related Articles:

You Might Also Like These